درخواست حذف بخش فروش حیوانات از سایت های دیوار و شیپور

0 have signed. Let’s get to 15,000!

بلایی که کسب و کارهای جدید به سر حیوانات مظلوم و بی زبان می آورد.
آیا میدانید این فرشته هایی که در سایت های "دیوار" و "شیپور" خرید و فروش می شوند از کجا و به چه طریقی تکثیر شده اند؟ آیا به نظر شما دوست خریدنی است؟ مثلا وقتی شما تنها هستید به سایت مراجعه میکنید و در ازای پول دوست میخرید. هموطنان عزیز در حال حاضر این سایت ها با راه اندازی بخش خرید و فروش حیوانات خانگی به جنایت علیه حیوانات کمک بسزایی کرده اند، و تا من و شما ، ما نشویم و از مدیران این سایت ها درخواست حذف این بخش را نکنیم این جنایت ها ادامه خواهند داشت. آیا می دانید بسیاری از حیواناتی که در سایت دیوار و شیپور بفروش میرسند همان هایی هستند که توسط معتادین و روان پریش ها از خانواده هایشان دزدیده شده اند و یا از سایت های واگذاری با تقلب به دست آمده اند؟
در این راستا خشونت علیه حیوانات ترویج یافته و اعمالی نظیر توله کشی مداوم از حیوان در شرایط بسیار دردناک و غیر بهداشتی، جداسازی توله های کوچک از مادر بدون توجه به سلامتی آنها، بالا رفتن میزان خشونت علیه حیوانات نظیر بریدن گوش و دم ، خرید حیوان توسط فردی که توانایی نگهداری آن را ندارد و درنهایت آوارگی حیوان، و حتی خرید توسط فردی با عدم سلامت روانی جهت حیوان آزاری.
قلبمان به درد آمد و بر آن شدیم تا از شما همراهی بجوئیم.
لطفا به جای خرید حیوانات، آنها را به سرپرستی بگیرید و از این تجارت کثیف حمایت نکنید.
لطفا به ما در این اطلاع رسانی کمک کنید. درخواست ما حذف بخش خرید و فروش حیوانات سایت های دیوار و شیپور است.

انجمن حمایت از حیوانات آناهیتا

Today: انجمن حمایت از حیوانات آناهیتا نور گیلان is counting on you

انجمن حمایت از حیوانات آناهیتا نور گیلان needs your help with “Divar.ir: درخواست حذف بخش فروش حیوانات از سایت های دیوار و شیپور”. Join انجمن حمایت از حیوانات آناهیتا نور گیلان and 14,290 supporters today.