Kampanya Kapatıldı

Eski Disney Channel geri gelsin!

Bu kampanya 16 destekçiye ulaştı

Bu kampanyayı başlatarak değerli Disney Channel Türkiye ekibinin bize zaman ayıracağını umuyorum. Sayın Disney Channel Türkiye, eskiden Disney Channel Türkiye kanalında Waverly Büyücüleri, Bakıcım Bir Vampir, Zack ve Cody, Zeke ve Luther, Haydi Çalkala, Hannah Montana, İyi Şanslar Charlie, Uçan Tekme, Jessie gibi diziler, Kick ButtoWski, Balık Oltası gibi çizgi filmler yayınlanıyordu. Şimdiyse bu diziler ve çizgi filmler kaldırıldı ve yerine başkaları geldi. Yeni Disney Channel şimdi 4 yaş altılar için bir çocuk kanalı haline geldi. Ama belirtmek isterim ki, bunun için zaten Disney Junior var. Şu an eski Disneyi özleyen yüzlerce hatta binlerce kişi var. Kanalın hedef kitlesi eskisi gibi 10-16 yaş aralıklı olan insanlar. Hatta eski dizileri bazı büyükler bile izliyordu. Bu kampanyayı dikkate almanız dileğiyle, iyi günler!

Bugün Eylül imzanı bekliyor!

Eylül Özülkü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Disney Channel Türkiye : Eski Disney Channel geri gelsin!». Eylül ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.