Incalcarea legii, musamalizarea cazurilor si instigarea la crima au devenit ceva normal in Romania. Este timpul ca toate acestea sa se opreasca, iar cei cu adevarat vinovati sa plateasca.

Letter to
Directia Generala Protectia Copilului
Directia de Investigatii Criminale
Institutul de Criminalistica
and 1 other
Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti
Avand in vedere noile dovezi referitoare la cazul copilului "ucis" de maidanezi, incriminarea unor caini FARA probe, inainte de incheierea cercetarilor si fara colectarea probelor, instigarea la uciderea animalelor si la acte de violenta impotriva iubitorilor de animale, prin diverse aparitii in mass-media si prin mesaje incitatoare, va rugam sa aplicati legea si sa pedepsiti persoanele vinovate de toate aceste acte.

Bunica lui Ionut se face vinovata de urmatoarele:

1. Obstructionarea justitiei conform art. 270 din Codul Penal prin minciunile spuse cu privire la timpul care a trecut de cand cei doi copii au fost pierduti din aria de supraveghere

2. Fals in declaratii conform art. 292 din Codul Penal pentru ca a declarat una, iar pe inregistrare se vede altceva

3. Neglijenta conform art 89 (2) din Legea 272/2004 - "Prin neglijarea copilului se intelege omisiunea, voluntara sau involuntara, a unei persoane care are responsabilitatea cresterii, ingrijirii sau educarii copilului de a lua orice masura subordonata acestei responsabilitati, fapt care pune in pericol viata, dezvoltarea fizica, mentala, spirituala, morala sau sociala, integritatea corporala, sanatatea fizica sau psihica a copilului"

4. Instigare publica la savarsirea faptelor ce consituie infractiuni conform art. 324 din Codul Penal

In cazul in care bunica se dovedeste ca era incapabila din punct de vedere medical sa aiba grija de copil, urmatorii trasi la raspundere sunt parintii pentru ca au incredintat doi copii minori unei persoane inapte.

Daca justitia romana se dovedeste incompententa sau va musamaliza acest caz, dand in continuare vina pe maidanezi, ne vedem obligati sa anuntam forurile internationale pentru a lua atitudine fata de coruptia si hotiile din tara noastra. Deja Parchetul s-a ante-pronuntat in acest caz, desi nu avea absolut niciun drept si nu stia daca acest copil a fost sau nu muscat de maidanezi, pentru ca asa cum declara nu au fost prelevate probe ADN.