Carretera de la vergonya

Carretera de la vergonya

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 1.000!

Cristian Jensen Marcet
Cristian Jensen Marcet ha firmado esta petición

Usuaris i veïns de Poble Nou, Sant Carles de la Ràpita i Amposta exposen:

La carretera que uneix Sant Carles de la Ràpita amb Poble Nou del Delta i la platja del Trabucador està en unes condicions molt perilloses per la seguretat i la circulació de vehicles.

En aquesta carretera els accidents són continus i s'han succeït varies morts. Generalment els usuaris de la carretera acaben amb el seu vehicle en arrossars o en canals degut al mal estat dels marges. En molts punts la carretera és molt estreta i els vehicles acaben picant entre retrovisors. En altres ocasions vehicles pesants com autobusos, autocaravanes, camions, tractors, segadores es troben amb situacions d'impossibilitat de pas o dificultats molt grans, obstaculitzant o impossibilitant el trànsit degut a que molts trams són molt estrets fent impossible el pas de dos vehicles.

La carretera està trencada en diverses zones, també hi han forats on les rodes dels ciclomotors i bicis acaben trabades o bé obliguen als usuaris a fer maniobres d'evasió d'obstacles posant la seva vida en risc si són adalantats en aquell moment.

La carretera es manté en les mateixes condicions que quan es va crear, així que en lloc d'anar millorant ha anat involucionant i degradant-se amb el pas del temps.

La zona està en plena expansió turística, cada vegada són més les persones que ens visiten i l'increment del trànsit és molt notori sobretot durant els mesos d'estiu. És la principal via d'accés de molts estiuejants de Sant Carles de la Ràpita a una de les platges principals de la zona. Aquest trànsit augmenta amb els visitants del Parc Natural del Delta de l'Ebre (molts d'ells en autobús o autocaravanes que són vehicles d'amplada considerable), els agricultors en plena efervescència dels treballs al camp, els camions de les salines de la Trinitat...

El Parc Natural i el Patronat de Turisme promocionen uns itineraris en bici que en molts casos discorren per aquesta carretera utilitzada per MILERS d'adults i nens i estudiants que estant de colonies.

S'han presentat moltes queixes als diversos ajuntaments i ents varis però es declaren en falta de pressupost.

Sol.licitem la millora de la senyalització, l'ampliació de la calçada, la millora del ferm i un carril bici.