Kampanya Kapatıldı

Hizlidil.com/Eda Basın Yayın Dolandırılıcığına Dur

Bu kampanya 144 destekçi ulaştı

Yalova'da üniversite çevresi etrafında yabancı dil öğrenimi üzerine www.hizlidil.com adresinden online eğitime 14 günlük deneme gerçekleştirilebileceği ve bu 14 gün sonunda iptalin gerçekleştirilebileceği söyleniyor. Farklı söylemlerle işin gerçeği söylenmeden ve TC kimlik numarasından, açık ev adresine kadar bilgiler alınarak 1.400 TL tutarında satış sözleşmesi imzalatılıyor. Sözleşmeyi yapan firma "Eda Basın Yayın" olarak geçerek "Damla Kızıl" ismi yer alıyor. Farklı şehirlerde bu dolandırıcılıkla karşılaşan birçok üniversite öğrencisi şikayetlerini internet üzerinden paylaşmış durumda. Bu dolandırıcılığın önünü kesebilmek için gerek bu internet sitesinin, gerek dolandırıclığı yapan kurum/kuruluş veya kişilerin tespit edilerek bu mağduriyetin önüne geçilmeli.

Bugün Dilara imzanı bekliyor!

Dilara Doyan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «dilara_doyan@hotmail.com: Hizlidil.com Dolandırılıcığına Dur». Dilara ve imza atan diğer 143 kişiye katıl.