Kampanya Kapatıldı

Belgrad Ormanındaki Köpeklere Bakılsın!

Bu kampanya 22 destekçiye ulaştı

Belgrad Ormanındaki köpeklerden birine iki defa orda çalışanın tekme attığına şahit oldum. Uyardığımda onu ormanın içindeki güvenliğe şikayet edebileceğimi çok rahatlıkla söyledi. Güvenlik görevlilerine söylediğimde uyarılacağını söylediler fakat hiç inandırıcı değildi. Aynı zamanda kendi yemeğimizi yemeyip hepsini iki köpeğe verdik ve hala yemeklerin ambalajlarını yemeye çalışıyorlardı. Her ikisi de üçer kap su içtiler. Yine çalışan güvenlik görevlisi sadece dışardan mangal yapmak için gelenlerin hayvanlara yemek su verdiğini onun dışında hiçbir şekilde bakmadıklarını söyledi. Orada barınan hayvanlar için ve yine orada çalışan insanlar hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Üstüne üslük hayvanlar itilip kakılıyor. Bu duruma bir son denmeli.

Bugün Dilan imzanı bekliyor!

Dilan Yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «dilanyilmaaz@gmail.com: Belgrad Ormanındaki Köpeklere Bakılsın!». Dilan ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.