Afskaf MitID for Danmark

Afskaf MitID for Danmark

309 have signed. Let’s get to 500!
Started
Petition to
Digitalstyrrelsen and

Why this petition matters

Started by Andy Fischer

Denne petition er for alle der ikke længere ønsker at skulle døje med MitID. Den er for alle som var helt tilfreds med det service som NemID tilbød, og for alle som ikke er tilfreds med NemID´s erstatning.

Digitalstyrrelsen og har ramt helt forkert da de valgte at erstatte NemID med den nye digitale platform, MitID. MitID er en imkompetent app når kommer til funktion og udførsel. Ikke nok med at MitID er elendigt for alle der bruger den, så har de også det værste kundeservice jeg har oplevet. Deres menu er uoverskuelig, og ved at bruge den stiller jeg mig selv spørgsmålet om den i virkerligheden er der for at hjælpe mig.

MitID var før i tiden kompliceret og generelt svært at få til at virke, men jeg tager alle de dårlige ting tilbage som jeg før i tiden har smidt efter NemID. Det kan ikke passe at vi i 2022 sidder fast med så ukompetent og malplaceret et system og en så hovedløs Digitalstyrelse. Nets A/S er firmaet som løb med kontrakten til at erstatte NemID - en kontrakt som lød på 900 millioner danske kroner(!) 

Deres inkompetence reflekterer at denne virksomhed ikke har haft i sinde at udvikle en erstatning som skulle hjælpe de danske borgere, men hvad de haft i sinde har været det 9-cifret beløb som kun har stået til at gavne dem og ingen andre! Det danske samfund er bygget op om tillid til staten og systemet, men hændelser som denne får mig til at miste troen mere og mere.

 

309 have signed. Let’s get to 500!