DigiByte (DGB) Koineks.com da işleme açılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

DigiByte (DGB) dijital ödemeler için siber güvenlik ve merkezi olmayan uygulamalar konularına odaklanmış, hızla büyüyen bir global blok zinciridir. 4 Yıllık örnek alınan bir gelişim sürecinin ardından DigiByte Dünyanın en hızlı, en güvenli, en uzun ve en merkeziyetsiz UTXO blok zinciri konumuna gelmiştir.

DigiByte'ın blok zinciri güvenliği için geliştirdiği DigiShield teknolojisi bugün aralarında zCash, BitcoinGold ve Dogecoin'in de olduğu 25 in üzerinde altcoin tarafından kullanılmaktadır. Bitcoin'in DNA'sı üzerine inşa edilen DigiByte, Bitcoin'in sahip olduğu hız, işlem ücretleri ve ölçeklenme gibi problemleri yıllar öncesinden ön görerek akıllıca çözmüştür.

15 saniyelik blok süreleri ile neredeyse anında onaylanan transferler, 560/sn olan ve her iki yılda bir ikiye katlanan işlem kapasitesi, yok sayılabilecek ortalama 0,001 USD işlem ücretleri ve 2035 yılına kadar kazılmış olacak toplam 21 milyar coin ile DigiByte; Bitcoin, BitcoinCash ve Litecoin gibi aynı kategoride yer aldığı UTXO blok zincirlerinden çok daha üstün özelliklere sahiptir.

Geçtiğimiz aylarda teknoloji endüstrisinin önde gelen çevrim içi haber mecralarından TechCrunch tarafından "Faster Bitcoin" olarak bahsedilen ve Forbes tarafından yayınlanan makalede Dünyanın en hızlı UTXO blok zinciri olduğu onaylanan DigiByte, Dünyada ki bir çok yatırım uzmanı tarafından geleceği en parlak kripto paralardan biri olarak değerlendirilmektedir.

Dünya üzerinde onlarca global borsanın yanı sıra, Brezilya'dan Hindistan'a, Güney Afrika'dan Yeni Zellanda'ya, Güney Kore'den Çin'e a kadar bir çok ülkede yerel borsalarda işlemlere açık olan DigiByte'ın Türkiye'de de azımsanamayacak kadar büyük bir yatırımcı kitlesi vardır.

DigiByte Türkiye yerel topluluğu olarak tüm Türk DGB yatırımcıları adına, Koineks'in ülkemizde DigiByte işlemlerine olanak tanıyan ilk borsa olmasını istiyoruz.

Bugün DigiByte Turkey imzanı bekliyor!

DigiByte Turkey Community bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «DigiByte (DGB) Koineks.com da işleme açılsın!». DigiByte Turkey ve imza atan diğer 764 kişiye katıl.