Kampanya Kapatıldı

Didim’de 1020 parselin özelleştirilmesi durdurulsun!!!

Bu kampanya 557 destekçiye ulaştı

DİDİM’i PARSEL PARSEL SATIYORLAR!!!!!
Toplam arazisi içinde önemli büyüklükte hazine mülkiyeti bulunan ilçemiz Didim’i yıllardır çeşitli yöntemlerle satıyorlar. Son satışlarından biri de, Altınkum Mahallesi’ndeki 1020 numaralı parsel. Didim’in her yanı tarlayken yapılan planda bile yeşil alan olarak işaretlenen 120 dönümlük bu parseli, Ocak 2016’da yayınlanan resmi gazeteden öğrendiğimize göre, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi’ne devrederek satışının önünü açmışlardır.
1020 parsel Altınkum’um bağrında bir ferahlık alanıydı. Bu alanı Didimlilere sormadan satıyorlar.
Sadece 1020 mi? Ne yazık ki, hayır! Didim’de satılabilecek bütün hazine arazilerini satmaya çalışıyorlar. Didim kimin umrunda! Batık tüccar gibi, ellerindekini satıp açıklarını kapamaya çalışıyorlar. Hazine arazileri sahipsiz değildir. Didim’de yaşayanlar, Didim’i sevenler, Didim’de kendilerine ve sonraki nesillerine gelecek hayali kuranlar hazine arazilerinin asıl sahipleridir. Didim’in daha çok betona değil, daha çok yeşile ihtiyacı var.
Ülkenin her yanındaki yeşil alanları betonla yok ediyorlar. Bu yok edişe Didim’de bir set çekmeliyiz. Yaşadıkları kentlerde nefes alamayanların kaçtığı Didim, nefes alınamadığı için kaçılacak bir yerleşime dönmesin!
Sevgili Didimliler, topraklarınıza sahip çıkın!

Bugün DİDİM ÇEVRE PLATFORMU imzanı bekliyor!

DİDİM ÇEVRE PLATFORMU DİDİM BİZİM PLATFORMU bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Didim’de 1020 parselin özelleştirilmesi durdurulsun!!!». DİDİM ÇEVRE PLATFORMU ve imza atan diğer 556 kişiye katıl.