Peticion kunder keqperdorimit te aplikimeve per votim nga KQZ.

Peticion kunder keqperdorimit te aplikimeve per votim nga KQZ.

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Blerta Blakaj started this petition to Diaspora e Kosoves

Nënshkruajeni këtë peticion si formë ankese nëse pajtoheni që vendimi i KQZ-së i mospranimit të aplikimeve për regjistrim që janë dërguar në dy apo me shumë email-e ( rregull i cili nuk ka qenë i shkruar apo i komunikuar asnjëherë si penalizues) është vendim i padrejtë, i qëllimshëm dhe i korruptuar. 

     Ky veprim i bërë nga aplikuesit nuk tregon papërgjegjshmeri ose tentim manipulimi, përkundrazi tregon një kujdes të shtuar duke marrë parasysh vendimet e luhatshme paraprake te KQZ-së!

 

Nënshkruesit e këtij peticioni do të simbolizojnë të gjithë aplikuesit të cilët pa marrë parasysh këtij vendimi të padrejtë qëndrojnë kundër korrupsionit të dëshmuar nga KQZ-ja. 

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!