Tokyo büyükelçiliği tüm personeli değişsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Tokyo büyükelçiliği konsolosluk bölümü 15 temmuzdan sonra çalışmıyor işler yürümüyor , mağdur oluyoruz, 15 temmuz öncesi 10 dakikada aldığımız basit belgeleri yada 10-15 dak hazırlattığımız vekaletleri 3-4 gün gidip kavga gürültü yapmadan alamıyoruz, daha önce hemen hazırlayıp verdikleri belge için başvuru alıyorlar " sen git , biz adresine en kısa zamanda göndeririz " diyerek bizi başlarından savup gönderiyorlar ve ilgili belgeyide göndermiyorlar ,

Heleki bir japon resmi kurumu; tüm diğer yabancılardan farklı olarak sadece Türk vatandaşlarına karşı bir uygulama içerisindeler " Türk vatandaşları sahtekardır, sahtekar olmadığını elçilikden getirecekleri belge ile ispatlayanlar ilgili işleme başvurabilirler" diye bir uygulama var, bunada elçilik ses çıkarmıyor ve adı gecen belgeyi düzenleyip veriyorlar .

Tüm yabancılardan istenen elçilikden alınma bir belge talep ediyorlar sadece Türk elçiliğinin verdiği adı gecen resmi belgeyide kabul etmiyorlar, yani Türk elçiliğinin resmi mührünün itibarı yok bazı resmi dairelerde

daha buna benzer onlarca sorunumuz varken şikayet ve önerilerimizi iletebileceğimiz hiç bir yetkili bulamıyoruz , elçi bülent meriç de kendisine bile ulaşamıyoruz , ne randevu veriyor nede bir vatandaşı kabul ediyor , karısı usulsüz bir şekilde ( bilgi edinme hakkımı kullanarak ilgili birime sordum) elçiliğin şöförlü makam arabasını kendi şahsi işlerinde kullanıyor

Bugün Alpay imzanı bekliyor!

Alpay Tastan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dişişleri bakanlığı: Tokyo büyükelçiliği tüm personeli değişsin». Alpay ve imza atan diğer 25 kişiye katıl.