DGS'de ilitam programının kapanması ve sınavsız geçiş hakkının kaldırılmasını istemiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Dört yıllıklarin daha verimli olduğu ve buna benzer sepeplerden dolayı DGS kapsamında ilitam proğramının kapatılması ve sınavsız ilitama geçiş hakkının kaldırılmasına dair görüşmeler gerçekleştirilmiş. Ben ve benim gibi  ön lisans mezunu olan arkadaşlarımız DGS de ilitam programının kapatılmasını ve sınavsız geçiş hakkının kaldırılmasını  istemiyoruz . Evet düşünülen görüşlerde bir nebze haklılar ama biz de ön lisans mezunları olarak dört yıllıklar kadar emek harcayıp gecemizi gunduzumuze katarak ve bizde onlar kadar zor şartlarla okumaya çalışıyoruz bu ve buna benzer sebeplerden dolayı DGS de ilitam programının  kapatılmasını ve sınavsız geçiş hakkının kaldırılmasını istemiyoruz .Bu hakkın elimizden alınmasını istemiyoruz ve bunu kendimize birer haksızlık olarak görüyoruz .Çünkü biz ön lisans okumaya başladığımızda DGS umuduyla bu şekilde başladık ,daha sonra da sinavsiz geçiş hakkı oldu . Bu  hakların elimizden alınmasını istemiyoruz .Mağdur olmak istemiyoruz .İnanarak ve umud ederek bu konuda en hayırlı ve en güzel şekilde bizi mağdur etmeyecek şekilde gereğinin yapılmasini istiyoruz .