DGS 0.5 Ham Puan Kaldırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Sevgili Öğrenci arkadaşlarım. Bu sene yani 21 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirilen DGS Sınavında yeni getirilen her iki bölüm (sayısal ve sözel) den 0,5 net yapma kuralından bir çok öğrenci arkadaşımın haberi yok. Bu kural benim gibi binlerce öğrenci arkadaşımı mağdur etmiş ve bu kural yüzünden diğer bölümlere de çalışmak zorunda kalan arkadaşlarımı da mağdur etmiştir. Bu kuralın kaldırılması ve sınava giren ve sadece sayısal veya sadece sözel veya her iki bölümden de soru cevaplayan arkadaşlarımın sınavlarının geçerli sayılması için bu kampanyayı başlatıyorum. Lütfen duyarlı olalım ve bu hayati önem taşıyan kampanyaya bir imza da siz atın. Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki hiç bir gözetmen bu önemli kurala sınav esnasında değinmemiştir!

Bugün Hüseyin Emre imzanı bekliyor!

Hüseyin Emre Durmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «DGS 0,5 Net Kural Mağdurları». Hüseyin Emre ve imza atan diğer 1.822 kişiye katıl.