DGS 0.5 KURALI KALDIRILMAMALI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Kural KALDIRILMAMALIDIR

Biz bu ülkenin kurallarına uyan bireyler olarak bu kuralı dikkate alarak sınavda sayısal öğrenciler 0.5 kuralı için sözel sorulara/ sözel öğrenciler 0.5 kuralı için sayısal sorulara zaman ayırdı . Eğer bu kural kalkacaksa seneye kalkmalı. Olmuş bitmiş bir sınav için iptal etmek adil olmayacaktır. 300 binden fazla mağdur öğrenci olacaktır .Bizim sesimizi duyun. Biz sayısal öğrencisi olarak kural yüzünden sözel sorulara ayiracagimiz zamanı birkaç tane daha sayısal çözmek için kullanırdık eğer Kural olmasaydı Ya da sözel öğrenciler birkaç tane daha sözel soru çözerek sinavi bitirirlerdi. Ama bizler kurala uyarak zaman ayırdık ve oyunu kuralları ile oynadık .Şimdi kural kalksın diyenler mağdur filan değillerdir .onlar sorumsuzlukları yüzünden bu durumdalardir. Sınav öncesi osym kayıt platformunda sözleşmeyi okudum ve anladım butonunu onaylamadan önce yazılan kuralları okumaliydilar ve ayriyeten gozetmenlerimiz tarafından kurallar bizlere okundu. Ve kitapçığın arkasındaki kuralların okunması için sınava 15 dakika kala bizlere süre verildi. Tüm bunlara rağmen bu Kural kalkması durumunda asıl gerçek mağduriyet ortaya çıkacaktır. Binlerce öğrenci kurala uymusken bu kuralı kaldırmazsiniz .Bu kez bizler isyan çıkarırız .Bizler istemiyoruz kuralın kalkmasını.  Kural kuraldır.  Çok isteniyorsa seneye uygulanmaz o kadar .Ama bu sene için hayır bu kural kalkmayacaktir. Istemiyoruz!!

Bugün Özgür imzanı bekliyor!

Özgür Deniz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dgs öğrencileri: DGS 0.5 KURALI KALDIRILMAMALI». Özgür ve imza atan diğer 462 kişiye katıl.