0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Profesör İlhami Güler.                                      Ankara İlahiyat Kelam Ana Bilim Dalı Arştırma Görevlisi diyanet tv programında yüce Kuran-ı Kerimimizin yalnış olduğunu iddia ederek değiştirilmesini istiyor. Ayette geçen (Musa Aleyhisselam ve Hızır Aleyhisselam)ın kıssasının yalnış olduğunu değiştirilmesi gerekli olduğunu açık bir şekilde beyan ediyor. Videoları ses kayıtları youtube da vardır. Böyle bir duruma nasıl sessiz kalabiliriz kimin haddinedir ayetin değiştirilmesi bunca senedir dinimizi hep değiştirme çabasında olan  çocuklarımıza dinimizi yanlış beyan eden bir kişinin diyanette büyük hocalarımızın yanında asla yeri yoktur ve işinden alıkoyulmasını önemle istiyoruz. Buradan bütün milletimize tüm islam alemine saygılı yetkili devlet büyüklerimize buradan sesleniyoruz.

Bugün İsmail imzanı bekliyor!

İsmail Yilmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Devletimiz: Yüce Kuran-ı Kerim’imizi değiştirmeye çalışan İlhami Güler adlı kişi işinden alıkoyulması». İsmail ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.