İş saatlerinde ücretsiz kart sahipleri ya yasaklansın ya da ücretlendirilsin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba

İş saatlerinde çalışan ve toplu taşımayı kullanan biri olarak benim gibi düşünen ve aynı mağduriyeti yaşayan bir çok insanımız mevcut.. Ücretsiz kart sahipleri sayesinde toplu taşımayı kullanabilmek hayli güçleşti ki özellikle iş saatlerinde.. 2 önerim var ya sabah akşam belirlenecek iş saatlerinde toplu taşıma onlara da ücretli olsun ya da hastane vs. gibi acil durumlar için özel izin alsınlar o saatlerde, çünkü biliyoruz ki yüzde 90 nı sırf ücretsiz diye gereksiz yer işgal ediyorlar.. Aynı araçla can sıkıntısından gidip dönenler mi dersiniz canı yürüyen merdivene binmek istediği için araç işgal eden mi dersiniz.. Daha neler neler.. Ha bu arada işten yorgun argın dönüpte nadir oturma şansı yakalayan bizleri yer vermeyince terbiyesizlikle suçlamakta cabası.. O kadar çok örnek var ki sıralanıcak, hakkaniyetli bi öneri olduğunu düşünüyorum yukarıda belirttiğimin, aynı mağduriyeti yaşayan ya da farkında olan arkadaşlardan destek bekliyorum.. Selametle..

Bugün Derya imzanı bekliyor!

Derya Başak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Devletimiz: İş saatlerinde ücretsiz kart sahipleri ya yasaklansın ya da ücretlendirilsin!». Derya ve imza atan diğer 4 kişiye katıl.