0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Çocuk tacizcileri, tecavüzcüleri için acilen bir heyet kurulup önlem alınması gerekiyor. Çocucuğa karşı her türlü fiziksel ve ruhsal şiddetin önlenmesi için yasalar hazırlanmalı, caydırıcı cezalar oluşturulmalı ve çocuk henüz hiçbir istismara uğramamışken varolabilcek her tür şiddet engellenmeli. Her gün başka bir yavru için 10 saniye sosyal medyada üzülüp hayatımıza devam etmek kolay. Başkasının acısını sadece görerek "ah" edip ertesi gün unutmak kolay. Peki daha fazlasını yapamaz mıyız? Koyamaz mıyız elimizi taşın altına? Bunca vahşetin ortasında bir parça insanlığımız kaldıysa derinlerde bir yerde lütfen soluğumız kesilene kadar bağıralım. Evlatlarımız için, yitip giden evlatlar için, o evlatların anneleri için avaz avaz haykıralım. Ve sadece bu kampanyayı imzalamakla kalmayalım, Devletin halkını dinlemek için hizmete sunduğu  "BİMER ve CİMER" üzerinden o annelerin, o evlatların ve kendi acımızın yüksek perdeli sesini, olabilecek heryere ulaştıralım.

Bugün Zuhal imzanı bekliyor!

Zuhal AKDAĞ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Devletbaşkanı, Adalet Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı, Tüm Milletvekilleri: Çocuk taciz ve tecavüzleri için ayrı bir heyet kurulsun, önleyici yasalar getirilsin.». Zuhal ve imza atan diğer 28 kişiye katıl.