Türkiye Trafiğinde Oluşan Kaza ve Ölüm Sayılarını Önlemek ve Hayat Güvenliğini Arttirmak.

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Gülten Jean Collins started this petition to devlet and

İlgili makama,

Ben üç senedir Türkiye'de yaşıyorum. Alaska'dan geldim. Yalnız kaldığım senelerde bir takım sorunlarla karşılaştım.

Fark ettiğim en büyük sorundan bahsetmek istiyorum; oda trafik. Belki çok duymuşsunuzdur, belki de hiç duymamışsınızdır. Fakat trafikte çok büyük probleminiz var.

Ne insanlar kurallara aldırış ediyorlar, ne de polisler hatalar ile ilgileniyorlar. Bu topluma çok büyük zarar veriyor ve vermeye de devam edecek.

Kazalar ve ölümler her gün gerçekleşiyor ve gittikçe de artıyor. Artık buna bir çözüm bulunması gerekiyor. Halkın güvenliği için ve geleceğimiz için bunu düzeltmemiz gerekiyor. Ve buda polislerimiz ve güncelleşmiş trafik cezaları ile başlar.

Polislerimizi eğitirsek, onlarda görevlerini tam yaparlarsa, çocuklarımızı, ailemizi, dostlarımızı, sevdiklerimizi daha rahatlıkla koruyabiliriz.

Ülkece insanlar kendilerini daha güvende hisseder, ve Türkiye gibi cennet bir ülkeyi daha kolay bir şekilde geliştirebiliriz.

Ben Türkiye'ye gelmeden önce çok araba kullanırdım. Çok rahat bir şekilde aracımı, elim ayağım gibi kullanırdım. Fakat Türkiye'de ki kural çiğnemelerini, es geçmeleri, vb. yaşadıktan sonra, altıma araba alamaz oldum. "Ya bir şey olursa..." düşüncesine kapıldım. Elim ayağım kopmuş, engelli kalmış gibiyim.

Lütfen bu ülkeye güven getirin artık. "Ya bir şey olursa..." düşüncesi yerine "Bunu başarabilirim..." düşüncesi sağlayın bu cennet ülkeye.

Saygılarla,
Gülten Jean Collins

To whom it may concern,

I come from Alaska and have been living in Turkey for over three years. Quite frankly from the years that I have been living here, I have come across some issues.

I want to inform you about one of the biggest issues that I have noticed; traffic. Maybe you have gotten many complaints, maybe not. But Turkey's traffic is a drastic mess.

The public nor the police care about obeying the rules. This causes and will continue to cause great chaos throughout the community.

There are deaths and accidents happening everyday and continue increasing in size as time progresses. It's time to find a solution and put an end to this issue. For the safety and the future of the people, we must fix this problem. And this starts with our police and updated traffic tickets.

If we can educate our police, and teach them to do their jobs thoroughly, we can protect our children, family, friends, and loved ones with reliance and peace of mind.

When we take the action and put it in motion; people, as a country, will be more at ease and feel more safe and secure. This heavenly paradise we call Turkey can be even more efficient in the further development of this country.

Before I decided to live in Turkey, I was driving all the time. My vehicle was my arms and legs. After noticing and experiencing all the dangers that people don't seem to care about, or do not have the courage to take a stand for, I was unable to drive due to the concern for mine and others safety. I starting having that thought, "what if something happens..." I felt as if someone chopped off my arms and legs.

Please, if you have any concern for your countries people or the development of this paradise country, instead of having people kept in the dark with the thought of "what if something happens...", enlighten them with the thought of "I can do this..." for the better of the future.

With utmost respect,
Gülten Jean Collins

0 have signed. Let’s get to 200!