0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Uzun yıllardır iletişim şirketleri 24 ay taahütlü abonelikler yapmaktalar.Yıllarca vazgeçmek isteyen halkımızdan üyelik iptali cezası adında haksız kazanç elde ettiler. Ayrıca kapatmayıp hizmeti kullanmayan abonelerden resmen haraç aldılar.  Örneğin Türk Telekom ile 2 ay öncesinde beni telefon ile aradılar sizin Turk.Net ile aboneliğiniz görünmekte bizim şirkete transfer edelim dediler. Telefondaki bayan personele "benim taahhütsüz aboneliğim var sizdede varsa geçeyim" diyerek uyardım o da "bizdende bu şekilde hizmet alabilirsiniz " söyleminde bulunarak Türk Telekoma aboneliğim için ikna ettiler. 1 hafta sonra evime sözleşme getirdiler. İncelemeye fırsatım olmadan imzaladım. Telefon ile beni aradılar 24 ay kullanacaksınız,  o telefondada 24 ay taahütlüsünüz çıkamazsınız demediler.Bu gün hattımı iptal etmek istediğimi Türk Telekom müdürlüğüne bildirdim. Çıkamazsının çıkarsanız ceza ödememi o şekilde iptal edebileceğimi söylediler. 2 ay kullandığım bir hizmet için Türk Telekom benden 22 aylık daha ücret istiyor. Böyle bir hizmet dünyanın neresinde var acaba. Tabiki bu şekilde her yıl Türkiye nin en çok kazanan şirketi olurlar. Haksız kazanç tan büyüyen bir şirket. Resmen milleti dolandırıyorlar ve soyuyorlar.

Biz halk olarak çokmu salağız bu tür şirketlere ceza ödüyoruz. Devletimizin , Bakanlarımızın bu olaya el atmaları bu soyguna dur demeleri gerekiyor.

Bu konuyla ilgili ;

haber çıktı üzerinden 2 yıl geçti ama hala resmi gazeteden yazı çıkmamış.

Resmi gazeteden yazının çıkması için desteğinize ihtiyacımız var.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet ESEN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Devlet : Türk Telekom v.b. şirketlerin 24 aylık taahhütlerinin hemen kaldırılmasını istiyoruz». Mehmet ve imza atan diğer 17 kişiye katıl.