Ozel Guvenlik ve Koruma Onlisans Mezunlari Farkindalik istiyor.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kamuya koruma ve güvenlik görevlisi koruma memuru alimlarinda önlisans özel güvenlik ve koruma bölümü sarti aranmasini istiyoruz. Liyakat bunu gerektirir. Merkezi alimlardaki koruma ve güvenlik görevlisi alimlari cok az. Sadece 1 fabrikada bile 30 güvenlik görevlisi çalışırken devletin binlerce binasi oldugu halde 2017/2 atamasinda sadece 17 kadro verilmesi ne kadar hakkaniyetli bir durum. Ayrica kamudaki güvenlik görevlileri tamamen taşeron firmalar araciligiyla saglanmaktadir. Bu durum ozel guvenlik ve koruma bölümü mezunlari icin cok sıkıntı yaratmaktadır. Ozellikle devlet hava meydanlari ve gelir idaresi başkanlığı güvenlik görevlisi alimini özel şirketler aracılığıyla taseron firmalara vermektedir. DHMİ ve GELIR IDARESI BAŞKANLIĞINA alinacak olan koruma ve guvenlik görevlilerinin kpss merkezi atama ile memur olarak alınmasını istiyoruz. Kamuda çalışan bir taşeron güvenlik görevlisi ortalama 2500 tl maas aliyor. Güvenlik görevlisinin çalıştığı firmada çalıştırdığı güvenlik görevlisi başına en az 2000 tl kazaniyor. Yani kamuda taşeron olarak calisan bir güvenlik gorevlisinin devlete maliyeti 4500tlyi bulmaktadir. Halbuki devlet özellikle DHMIye gelir idaresi başkanlığına ve diger kamu kurumlarina merkezi atama ile özel güvenlik ve koruma bölümü mezunu sarti arayarak atama yapsa 3000 tl gibi bir rakam cikacak devletin kasasindan. Bizler kamuya güvenlik görevlisi alimlarinda sürekli olarak taseronlar alındığı icin cok mağdur ediliyoruz. Kamuya güvenlik görevlisi alımlarının mülakat olmadan merkezi atama ile 3389 (özel güvenlik ve koruma mezunu olmak) nitelik koduyla alınmasını istiyoruz

Bugün Özel Güvenlik ve Koruma Önlisans Mezunları imzanı bekliyor!

Özel Güvenlik ve Koruma Önlisans Mezunları bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Devlet Personel Başkanlığı: Ozel Guvenlik ve Koruma Onlisans Mezunlari Farkindalik istiyor.». Özel Güvenlik ve Koruma Önlisans Mezunları ve imza atan diğer 95 kişiye katıl.