Kampanya Kapatıldı

3173 Önlisans Muhasebe Kadro Bekliyor

Bu kampanya 173 destekçi ulaştı

3173 kodlu önlisans muhasebe mezunları olarak ortaksız bin kadro talep ediyoruz.
İşletme, bilgisayar programcılığı, büro yönetimi gibi birçok bölümle aynı branş derslerini görmemize rağmen kurumlar tarafından merkezi yerleştirmede yeterince tercih edilmemekteyiz Bununla birlikte kadro dağılımında ise bu bölümlerin kendi ayrı alımları olmasıyla birlikte bizimle ortak olarak da kılavuzlar da yer almaları bizim için büyük bir mağduriyet yaratmakta atanmamızın önüne set çekmekte binlerce ön lisans muhasebe bölümü mezununun açıkta kalmasına neden olmaktadır. 3 seneyi aşkın yapılan tüm atamalarda önlisans muhasebe mezunları mağdur edilmiştir.

İçişleri Bakanlığı VHKİ alımlarında Muhasebe gibi köklü bir bölümün mezunlarını tercih etmiyor. Bu durum bizi yeterince mağdur ediyor. Yüz bini aşkın muhasebe mezununa artık yeterli kadro verilmesini istiyoruz. Bazı bölümler 70 puanla atanırken, bizlerin 85 puanla atanamaması büyük bir adaletsizlik ortamı oluşturuyor. #3173ÖnlisansMuhasebeKadroİstiyor etiketi ile Facebook, Twitter gibi çeşitli sosyal medya platformlarını kullanarak yetkililere sesimizi duyurmaya çalışıyor ve herkesten muhasebe mezunlarına destek olmasını bekliyoruz.

Şu bilinmelidir ki ön lisans muhasebe mezunları mali tablolar analizi finansal yönetim bilgisayarlı muhasebe bilgisayar kullanıcılığı dönem sonu muhasebe maliyet muhasebesi üretim yönetimi insan kaynakları bilgi ve belge yönetimi evrak takibi ve arşivleme konusunda birçok ders görmüş ve bu dersleri başarıyla vermiş bulunmaktayız. Ayrıca bilinmelidir ki muhasebe önlisans mezunları olarak tüm kamu kurumlarında çeşitli pozisyonlarda görev yapacak ve bu görevleri layıkıyla yerine getirebilecek potansiyele sahip yetkin mezunlarıyız. Örneğin; VHKİ, MEMUR, ANBAR MEMURU, BİLGİSAYAR İŞLETMENİ, MUHASEBECİ, VEZNEDAR, TAHSİLDAR, AYNİYAT MEMURU, BÜRO PERSONELI VE SEKRETER pozisyonlarının gerektirdiği yeterliliğe sahiptir.

Yukarıda da anlattığımız gibi bu konulardaki mağduriyetimizin giderilmesini ve bundan sonra yapılacak VHKİ, MEMUR, ANBAR MEMURU, BİLGİSAYAR İŞLETMENİ, MUHASEBECİ, VEZNEDAR, TAHSİLDAR, AYNİYAT MEMURU, BÜRO PERSONELI VE SEKRETER alımlarında sahip olduğumuz nitelikler neticesinde 3173 MUHASEBE bölümü mezunlarınca tercih edilebilmesinin sağlanmasını ve ortaksız 1000 kadro verilmesini istiyoruz.

Bugün Gokhan imzanı bekliyor!

Gokhan Yaman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Devlet Personel Başkanlığı: 3173 Önlisans Muhasebe Kadro Bekliyor». Gokhan ve imza atan diğer 172 kişiye katıl.