SU GEÇİŞİ YASAKLANAN H. ALANI ve UÇAKLARDA SU SATIŞI HUKUKSUZDUR. SU BEDELSİZ OLMALIDIR.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü ve tarafına Suat Dizdar bu kampanyayı başlattı

Hava alanları ve uçaklarda su satışı hukuksuzdur.. Bu yerlerde hem de fahiş fiyatlarla adeta zorunlu haldeki bireyin soygununa dönen su satışı eşkıyalıktan beterdir.

Hava ve su yaşamsaldır ve hukuk kısıtlı alanlarda bulunan insanlara ikisinin de bedelsiz sağlanmasını yada bedelsiz alternatifinin sunulmasını şart koşar. Hava alanlarında polis noktasını geçtikten sonra bedelsiz içme suyu alternatifi sunulsun. En azından check in alanı ve uçağa biniş kapıları civarı şehir şebeke suyunu filtreleyip sunan bir su sebili olmalı. Uçaklarda ise su kesinlikle satılmasın. Hava yolu şirketleri suyu bedelsiz temin etmek zorundadırlar. Bu tartışmasız bir zorunluluktur. Canlıların bedeni uçakta normalden fazla su kaybına uğrarlar..  Uçakta suyu bedelsiz verin.. Uçaklarda su satışını hukuksuz bulduğum için su satan hava yollarından uçakta hiçbir bedelli hizmet almıyorum.. Zaten hava alanı işletmeleri ve uçak şirketleri herhangi bir su arıtma ve su firmasına sorsa mutlaka hava alanları için bedelsiz tanıtım amaçlı su arıtma sistemi ve uçaklar için de bedelsiz şişe suyu elde ederler. Hatta söz konusu firmaların reklamını yaparak üste para da alırlar..

Su üzerinden yapılan vurguna ve eşkıyalığa dur deyin..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.