Kampanyanın muhatabı: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve 6 diğer muhatap daha

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yoldan geçerken dilenciliği meslek edinmiş kişilerin yaz kış demeden duygu sömürüleri ile sağlıksız koşullarda ellerinde ve kucaklarında gördüğüm bebek  ve çocuklar ile ayrıca tek başına dilendirilen o minicik çocukların hali ve çaresizlikleri beni çok ama çok üzmektedir.

Bu bebek ve çocukların bu şekilde yaşatılmaları ve yanlış yetiştirilmeleri büyük haksızlık. Hiç bir çocuğun bu şekilde yetiştirilmemesi gerektiğinden bizler de yaşamlarına çirkin bir şekilde devam ettirilmelerine meydan vermemeliyiz.

Bu nedenle; bu çocukların ülkenin ve hatta dünyanın bütün bireylerince korunup kollamaları, onların sırtından kolay kazancı amaç edinenlerinin bu kazanca erişimlerini kısıtlaması gerektiğini düşünüyorum. Kampanya yı başlatmamın ana amacı budur.

Yetkili Makamlardan Talebim; Dilendirilen  ve dilenmelerine alet edilen çocuklar için Devletçe gereken tedbirlerin alınmasına, çocukların kullanımının kesin olarak uzun süreli cezai yaptırımlarla  karşılık buldurulması ve yasaklamasının isteğimle bebek ve çocukların koruma altına alınarak sağlıklı koşullarda yetiştirilip, topluma sağlıklı, geleceği parlak birer birey olarak kazandırılmaları ve çocukluklarını, gelecek yaşamlarını da gereği gibi yaşamaları isteğimden ibarettir.  Bu nedenle "DİLENCİLİK YAZILMIŞ KADERİ OLMAYAN"  bu bebek ve çocukları kurtarmak ve Devlet büyüklerimizin dikkatini çekmek için bu kampanya ya bir İMZA da sizler atar mısınız lütfen. HADİ EL ELE VERİP ÇOCUKLARI KURTARALIM.

Daha güzel bir dünya ve mutlu sağlıklı neşeli bir çocukluk yaşatacağımız her çocuk için şimdiden hepinize sonsuz Teşekkürler. Selam sevgi ve saygılarımla. Zübeyde KAVAK

Bugün zübeyde imzanı bekliyor!

zübeyde kavak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «DEVLET: DİLENCİLERİN ELLERİNDEKİ BEBEKLERİ VE DİLENDİRİLEN ÇOCUKLARI KURTARMALI KORUMALI». zübeyde ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.