0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Çocuk tecavüzü ve cinayetlerine idam istiyoruz.

Çocukların çocukluğunu yaşayamadığı(hayvanların bile),korunamadığı bir ülke olduk.eskiden böyle şeyler yoktu içlerindeki iğrençlik hep olsada eyleme geçmeye korkuyorlardı başıma ne gelir diye ama artık bir çekinceleri kalmadı bi kaç yıl yatar çıkarım,af çıkar çıkarım,zaten koruma altında olucam,içeridede devletin imkanlarıyla yaşarım diye düşünüyorlar.çünkü cezalar caydırıcı değil.farkındaysanız böyle suça karışan bir kaç kişi ufak cezalar ile sıyrılınca böyle iğrençlikler çığ gibi büyüdü.gün geçmiyorki bir gün çocuğa,kadına,hayvana tecavüz edilip öldürülmesin.tek çözüm idam yoksa bunların önüne geçemeyiZ.birlik olursak acılara bu acılara son verebiliriz,harekete geçmek için sıranın bize gelmesini beklemeyelim.hepsi bizim evlatlarımız,onları korumaksa insan kalabilmek için tek şansımız.çocukları güvende olmayan bir ülkenin istikbali yoktur unutmayın.cezalar ibretlik olsunki değil kendi yedi ceddi hissetsin.masumluğun zirvesinde olan bebeklerimize bile uzanan ellerin yaşamaya hakkı yok.sessiz kalmak zulme ortak olmaktır.hadi sende imzan ile bize destek ol..

Bugün Macide tuğba imzanı bekliyor!

Macide tuğba Dinibutunoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «devlet.bahceli@tbmm.gov.tr: Çocuk tecavüzü ve cinayetlerine idam istiyoruz.hadi sende imzan ile bize destek ol». Macide tuğba ve imza atan diğer 387 kişiye katıl.