Ruhi Ersoy Meclise bakan olarak dahil edilmelidir!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

24 Haziran günü Seçimimizi zaferle bitirdik bundan çok mutlu ve gururlu olduk lakin bizleri üzen durumlar oldu.
Mhp Osmaniye Milletvekili Doç.Dr Sayın Ruhi Ersoyun Meclise girememesi Sadece Mhplileri değil milyonlarca kişiyi üzmüştür bunu anlamak için sosyal medyaya göz gezdirmeniz yeterlidir ki en basiti talebimi dile getiren ben bile Milliyetçi Hareket Partili değilim.
Konuya değinmek gerekirse Ruhi Ersoyun geçmiş dönemlerde meclisteki asaletli duruşu ve bilgi olarak donanımsal olması biz gençleri kendisine örnek aldırmaktadır ve kendisi mecliste gençlere hitap eden nadir milletvekillerindendir.
Seçim bitti geriye dönüş yok ama son çare olarak kendisine bakanlık verilerek meclise dahil edilmesi formülü vardır lakin Sayın Devlet bahçelinin bakanlık konusundaki kesin tavrı bizim bu ihtimale umutsuz bakmamıza yol açtı sözün özü olarak siz bizden oy istediniz biz oylarımızı size verdik sizleri hükümet yaptık bizimde sizden son ricamız kesin sert tavırlarınız ile milletin isteğini geri çevirmemeniz ve Sayın Ruhi Ersoy'a bakanlık vererek meclise dahil etmenizdir.

Bugün Yılmaz imzanı bekliyor!

Yılmaz S bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Devlet Bahçeli: Ruhi Ersoy Meclise bakan olarak dahil edilmelidir!». Yılmaz ve imza atan diğer 2.532 kişiye katıl.