Kader mahkumlarına Af istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Görüş günlerinde yürümeye takati olmayan anne babalar kilometrelerce yol tepip evlat hasretiyle yanip tutuşuyor. 9 yasinda ki yigenimi babasinin cezaevi ziyaretiine götürdüğüm de baban burda çalışıyor diye kandırıp görüş saati bittigin de babasinin elinden tutup ne olur artik sende gel diye yakarışları silinmiyor aklımdan. Yapmasaydı diyceksiniz.. Ama yapmasaydi oğlunun okul parasını dolandırıcılara kaptırıcakti. Kendisini dolandiran adamlarla kavga etti ve 21 yılla yargılandı. Geleceğimiz gençlere emanet diye bahsettiğiniz gençlerin hepsi cezaevinde ve insanlık dışı bir sekilde kalıyorlar. 21 yaşındaki nişanlım en “deli”kanlı yaşlarında iken annesine ve ailesine kufur edenleri yaraladı ve 7 yıl hapis cezasi aldı.. Daha milyonlarca hayat hikayesi sığar buraya. Milyonlarca kader mahkumu ve ailelerine verile sözler tutulsun, Af çıksın!r

Bugün Ece imzanı bekliyor!

Ece Ertaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Devlet Bahçeli: Kader mahkumlarına Af istiyoruz». Ece ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.