Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 58 destekçiye ulaştı

Sinemia, yapmış olduğumuz  sözleşmeyi kendisine göre düzenleyip, verilen haklarımızı elimizden alıyor.

Önceleri her gün bir sinema bileti olarak sunduğu hizmeti sonradan kısıtlayarak şu anda, Yeni teknoloji türleri (VIP, MPX, Dolby Atmos, 4DX, D-BOX, IMAX ve gelecekte çıkabilecek tüm yeni seans türleri) adı altında 30 günde bir olacak şekilde değiştirdi.

İleride 3D film izleme limitinizi hatta film izleme limitinizi de düşürdük deme hakkını kendilerinde bulabileceklerdir.

Yeni sözleşme imzalamış kullanıcılar için sorun yok ancak, eski sözleşmelerdeki haklarımızı kullanmak istiyoruz.

Eski sözleşme maddemiz;

"3.8 - Alıcı satın alınan hizmet kapsamında Sinemia Sinema Avantaj Sinemaya Giriş Paketi üyeliği ile, geçerli sinema salonlarında her gün 1 adet 2D, 3D ve/veya IMAX seanslar dahil olmak üzere, festival biletleri ve VIP salonlar hariç, bir filme ücretsiz sinema bileti alabilecektir. Aksi halde sağlayıcının, alıcının üyeliğini dondurma ve/veya sözleşmeyi feshederek iptal etme hakkı saklıdır."

Sözleşmemizde yazan haklarımızı geri istiyoruz.

Hep beraber harekete geçerek haklarımızı alabiliriz. Lütfen kampanyayı imzala, paylaş, duymayan kalmasın.

Bugün Alper imzanı bekliyor!

Alper Kürkçü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «destek@sinemia.com: Sinemia, yapılan sözleşmeyi kendisine göre düzenleyip verilen haklarımızı azaltıyor.». Alper ve imza atan diğer 57 kişiye katıl.