Sinemia Gerçekten "Premium" olsun!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sinemia gerçekten innovatif bir girişim. Öncelikle bu girişim için kendilerine teşekkürler ve başarılarının devamını dileriz. Sinemasever kişiler için ilaç gibi bir uygulama(idi). Artık geçmiş zaman kullanıyoruz çünkü, Sinemia uygulamasında "Premium" üye olarak ayda 3 film ya da ayda sınırsız gibi paket seçenekleri bulunmakta. Sözde "Premium" üyelik ile daha önceden günde bir film olmak üzere, istediğin salonda ve seansta sinemaya gidilebiliyordu. Üye sayısının artması ile birlikte, yapılan suistimal kullanım oranları da arttı, uygulama tarafından kısıtlamalara gidildi ve bu kısıtlamalardan adil kullanım sağlayan üyeler de etkilendi.

Özel salon olarak geçen (IMAX, 4Dx, D-Box, VIP, MPX, ScreenX) salonlardan 30 günde 1 olmak üzere yalnızca biri kullanılabilir kısıtlaması getirildi. Aylık paketin yenilenme tarihinde bile “yenilenmeden”, “30 takvim gününün” geçmesi beklenmek zorunda. Bu da vizyon filmlerini özel salonlarda izleme fırsatını kaçırmayı ya da yakınlarınla birlikte izlemek için "1 ay geçsin sonra birlikte gideriz" gibi ifadeler kullanmayı gerektirmektedir.

Sinemia uygulamasını sadece 2D ve 3D filmleri izlemek için kullanmıyoruz. Çeşitli farklı kampanyalar ile bu salonlarda zaten daha uyguna film izlenebiliyor. Önemli olan Sinemia Premium üyelik ile eskisi gibi biz sinemaseverlerin rahatça, suistimal etmeden film izleyebilmesi.

Change.org üzerinden başlatmış olduğumuz imza kampanyası ile Sinemia yetkililerinden, özel salon olarak geçen salonlarda, adil kullanım sağlayan kullanıcılarının kakkının yenmemesi adına, günlük olarak istenen salon ve seansta sinemaya gidilebilmesi hakkını geri talep ediyoruz. En azından her bir özel salon için ayda birer hak verilmesi ve bu hakların paket gününün yenilenmesi ile birlikte tekrar kazanılması gerektiğini düşünüyor ve talep ediyoruz.

Teşekkürler...

Bugün Mano imzanı bekliyor!

Mano Manoche bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «destek@sinemia.com: Sinemia Gerçekten "Premium" olsun!!!». Mano ve imza atan diğer 19 kişiye katıl.