Desert-Operatıons.com Yaptığın Cezasız Kalmayacak !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

ÖNEMLİ DUYURU

Ayarlardaki bir hatadan ve bu hatayı oyuncuların istismar etmelerinden ötürü oyun dengesinin düzeltilmesi adına bu hata bir kaç hafta önce bildiğiniz üzere düzeltilmişti. Fakat tüm hataları bir kez ve daimi olarak düzeltmek adına 28.03 saat 14.00'da cepheyi resetleme kararı alındı. Bu karardan ötürü üzgünüz fakat sizlerin de oyunun bütünlüğüne inandığınıza eminiz. Bilmenizi isteriz ki bu kararı almak bizim için hiç kolay olmadı ve bu gibi bir durum bir daha hiç bir oyunumuzda yaşanmayacaktır! Herkese en iyi ve en adil oyun deneyimi sağlayabilmemiz için başka bir seçeneğimiz yoktu.

Kısacası, ne olacak? Belirtilen günde, tüm hesapların bütün geçmişi, binaları, kaynakları vb. silinecek. Satın alınan tüm elmaslar (kullanılmış olanlar da dahildir.) KAFKAS cephesine geri yatırılacak. Ücretsiz verilen elmaslar dahil değildir. Kural ihlali sebebiyle kalıcı olarak kapatılmış veya kapatılacak olan hesaplar sıfırlanmayacak/silinecek tir. Silinen oyuncular cephede yeniden başlamak isterlerse başlayabilirler fakat eski elmaslarını geri alamazlar.

Anlayışınız için teşekkür eder, keyifli vakitler dileriz.
Alıntı: https://game.desert-operations.com.tr/world8/index.php

YUKARIDA BELİRTİLEN SAATLERDE YAPILMASI PLANLANAN SIFIRLAMA İŞLEMİNİN LOKİİ YÖNETİMİ TARAFINDAN İPTAL EDİLMESİNİ, SÖZ KONUSU HATALARDAN KAYNAKLANAN AÇIKLARIN İSTİSMARINI YAPAN KULLANICILARIN CEZALANDIRILMASINI, SÖZ KONUSU BU HATA VE AÇIKLARIN OYUN OYNAYAN BÜTÜN KULLANICILARA AÇIKLANMASINI İSTEMEKTEYİZ.

AYRICA DESERT OPERATIONS OYUNCULARI OLARAK GÜVEN KAYBI YAŞADIĞIMIZI BELİRTİR. DURUMUN KISA ZAMANDA DÜZELTİLMESİNİ İSTEMEKTEYİZ.

Bugün ORÇUN imzanı bekliyor!

ORÇUN YİĞİT bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Desert Operatıons Oyuncuları: Desert-Operatıons.com Yaptığın Cezasız Kalmayacak !». ORÇUN ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.