0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kamuya açık alanlarda insanların bilinçaltına yerleştirilen her bir yanlış bilgi , bireylerin hafızasına hızla  kazınmaktadır.

Sağlık personelleri ,  insanların hayatlarına dokunmakta ve her türlü tanı, tedavi sürecinde ellerinden gelenin en iyisini yapmaktadır.

Son dönemlerde yayınlanan hastane dizilerinin gerçeklik payı yok denecek kadar azdır. Bilgisizce, kulaktan dolma bilgilerle yapılan bu dizilerde yapım ve yönetim esnasında profesyonel bir sağlık ekibine danışılmadığı çok net bellidir. Bu da izleyici kitlesinin tamamen olayları farklı algılamasına neden olmaktadır.

Bu bir ekip işidir. Herkes üzerine düşen görevi yapmaktadır. Hiyerarşi elbette vardır ancak saygı çerçevesindedir. Yayınlanan dizide olduğu gibi hakaret tarzı söylemlerle değildir.

Hastanelerin bir tedavi merkezi olmasının dışında , ikili ilişkilerin asıl gösterilmesi dizilerin asıl amacına uygunsuz olduğu anlamına gelmektedir.  Ve öğrenim çağındaki bir çok genci bu şekilde özendirerek yanlış meslek seçimine yönlendirmektedir.

Bugün Derya imzanı bekliyor!

Derya Cengiz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «deryacengiz00@icloud.com: Sağlık Personelini Aşağılayan Ve Gerçek İş Ortamıyla Alakası Olmayan Diziler Kapatılsın». Derya ve imza atan diğer 24 kişiye katıl.