ALT YAPI ÇALIŞMALARI YÜZÜNDEN TÜM İLÇE MAĞDUR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kocaeli Derincede ikamet etmekteyim. Alt yapı çalışması yapıyoruz diye Derince Belediyesi 1 aydır vatandaşını mağdur etmektedir. Bulunduğum mahallede çalışma yapıldıktan sonra 20 25 gün geçmesine rağmen ne asvalt döküldü nede yolumuz temizlendi araçlarımızı kapımızın önenü koymak için büyük bir zahmet çekerken bir yandan da ara ara yolun açılmasından dolayı yapılan kazının kalıntıları olarak büyük mıcırlar yollarda ve gecen araçlardan dolayı maddi manevi zarar görmekteyiz. Nasıl mı ? Yoldaki büyük taşlar gecen araçların tekerlerinden sıçrayarak araçlarımıza ve evlerimize isabet etmekte çoçuklarımızı kapımızın önüne çıkartamaz olduK her an tetikte bekliyoruz. Her gün araçlarımız ve evlerimiz çabur banyosu yapmakta toz topraktan geçilmiyor sanırsınız şehrin göbeğinde değil taşrada yaşıyoruz. Her gün evlerimizi ve araçlarımızı temizlemek milli hasılatı zarara uğratmak değil de nedir ? He birde neredeyse 2 yılda bir bunu çekiyoruz, yol üzerinde işlem yapılıyor yeni asfalt dökülüyor bir kaç sene sonra başka bir işten dolayı tekrar tekrar kazı yapılıyor ve yamalı asfalt dökülüyor. Soruyorum size bunlar devletin belediyenin halkın paralarıyla yapılmıyor mu bu paralar insanların alınterleriyle devletlerine verdikleri vergiler değil mi neden sürekli bu işlerde birileri rant sağlıyor. Duyarlılığınız için şimdi den teşekkür eder saygı ve sevgiler selam ederim.

Bugün muhammed imzanı bekliyor!

muhammed doğruyol bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «DERİNCE BELDİYE: ALT YAPI ÇALIŞMALARI YÜZÜNDEN TÜM İLÇE MAĞDUR». muhammed ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.