Doğrulanmış başarı

Depremler önceden tahmin ediliyordu! Ama artık bilinmiyor

Bu kampanya 854 destekçi ile değişim yarattı!

Merhabalar herkese,

Biliyorsunuz ülkemiz bir deprem kuşağı, ülkemizin topraklarında tarihden beri her zaman yıkıcı depremler olmuş hatta ve hatta bazıları küçük KIYAMET ve büyük KIYAMET olarak anılmış depremleri vardır.  Aslında Türkiye tarafından patenti alınmış cihazlar Türkiyenin belirli istasyonlarına yerleştirilerek şimdiye kadar neredeyse %95 üzerindeki başarı oranıyla takip edebiliyorduk. Aşağıdaki adresden başarılı sonuçları görebilirsiniz.

Bu iş için grafikleri yorumlayan kişi de Oksal Erevdir. Ama bir çok istasyona şuanda ulaşılmamaktadır. Ve tamir ve onarmakla görevli kişiler şuanda görevlerini yerine getirmeyerek belki de Türkiye'nin geleceğini tehlikeye atmaktadır.

Burada Oksal Erev'in açıklamasına erişebilirsiniz

Türkiyenin en sağlam kolonları biz olmak istiyoruz ve en sağlam temelleri, sesimizi yetkililere duyurmamıza yardım edin. Bir imza ile belki milyonları kurtarabilirsiniz.

Bugün Deprem Tahmin İstasyonu imzanı bekliyor!

Deprem Tahmin İstasyonu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Depremler önceden tahmin ediliyordu! Ama artık bilinmiyor». Deprem Tahmin İstasyonu ve imza atan diğer 853 kişiye katıl.