Pengurangan pemakaian plastik di Indonesia

0 telah menandatangani. Mari kita ke 200.

Indonesia has made it to be the second country in the world that produces and donors plastic debris in the ocean. In 2050 there is an estimation that the number of plastic will likely to be higher than the amount of fish in the world. The only thing that can help to stop the incident is US. We have to make the recognition that helps to make the dream comes true. We can simply participate the petition and awareness about the usage of plastic, so that we can live in a better world.

Indonesia berhasil menjadi negara kedua di dunia yang memproduksi dan mendonor sampah plastik di lautan. Pada tahun 2050 diperkirakan jumlah plastik kemungkinan akan lebih banyak daripada jumlah ikan di dunia. Satu-satunya hal yang dapat membantu menghentikan insiden itu adalah KITA. Kita harus membuat pengakuan yang membantu mewujudkan mimpi itu. Kita cukup mengikuti petisi dan kesadaran tentang penggunaan plastik, agar kita bisa hidup di dunia yang lebih baik.