मृत रोगी के परिवार के लिए सब्सिडी

0 व्यक्ति ने हसताकषर गये। 5,000 हसताकषर जुटाएं!

मानव कल्याण के लिए अस्पताल में मरने वाले रोगी के परिवार के लिए अस्पताल के बिल में पूरी छूट दी जानी चाहिए। ताकि अनावश्यक अस्पताल के बिलों के अनावश्यक बोझ के बारे में उस मरीज के परिवार के सदस्यों की समस्या, जो वेंटिलेटर पर मृत्यु के बाद भी अनावश्यक रूप से रोगी को रखकर अस्पतालों या डॉक्टरों द्वारा उत्पन्न की जाती है।
हमारे देश के सभी अस्पतालों की स्वास्थ्य प्रणाली में इस नीति को लागू करने से समाधान हो सकता है और इस तरह से सभी जिम्मेदार व्यक्ति गंभीरता से काम करेंगे ताकि उन्हें कोई खतरा न हो।

For human welfare the complete relaxation in the hospital bill for the family of the patient who have died in hospital should be given. so that the problem of the family members of that patient regarding unnecessary burden of unnecessary hospital bills, which is generated by hospitals or doctors by putting patient unnecessarily even after death on ventilators can be solved.
by implementation of this policy in all hospitals health system of our country can be resolved and by this way all the responsible persons will work seriously so that they will not have any threat.