Dimissió immediata de Josep Vicent Garcia Caurin com a director dels serveis territorials Maresme-Vallès Oriental

Petición cerrada

Dimissió immediata de Josep Vicent Garcia Caurin com a director dels serveis territorials Maresme-Vallès Oriental

Esta petición ha conseguido 648 firmas

AMPA Escola Mar Nova ha iniciado esta petición dirigida a Departament ensenyament y

Creiem que el temps de les imposicions i l'autoritarisme ha acabat. Els responsables polítics han de deixar d'actuar de forma despòtica i dialogar prèviament amb les persones afectades per les seves decisions.

L'escola pública mai podrà prosperar si els seus responsables polítics no garanteixen als projectes un mínim de recursos, continuïtat i tenen en compte tota la comunitat educativa (docents, pares/mares, nens, personal no docent, ...) quan s'han de prendre decisions.

Josep Vicent Garcia Caurin, director dels serveis territorials Maresme-Vallès Oriental ha estat i és una mostra d'aquesta forma de fer autoritària. Sempre ha mostrat una manca de capacitat de diàleg i va obrint diferents conflictes de forma innecessària al territori sota la seva responsabilitat.

Per això demanem la dimissió immediata de Josep Vicent Garcia Caurin com a director dels serveis territorials Maresme-Vallès Oriental.

El detonant d'aquesta petició és la imposició a l'escola Mar Nova d'una direcció externa al centre però moltes altres escoles han patit durant els darrers anys el seu autoritarisme, manca de diàleg i intransigència.

Per a conèixer més a fons el cas us convidem a visitar la web de l'AMPA.

http://ampamarnova.teclliure.net/

Altres conflictes:

https://pbs.twimg.com/media/CIHeUHjWwAAE0bs.jpg

Petición cerrada

Esta petición ha conseguido 648 firmas