Petición cerrada

Prou barracons, volem un institut a Vilafant!

Esta petición ha conseguido 1.220 firmas


Hola a tots i a totes,

Ens agradaria molt que us poséssiu en la nostra pell. Som estudiants, pares i professors d’un centre d’ensenyament secundari a Vilafant, a l’Alt Empordà, que fa 9 anys que funciona en barracons (l’administració en diu mòduls). Hem creat una plataforma i volem recollir firmes perquè la situació esdevindrà en breu insostenible.  A les inclemències meteorològiques i dèficit de recursos, cal afegir-hi l’augment progressiu del volum d’estudiants i professors. Per tot això necessitem un espai més gran i millor, en definitiva un institut de veritat.


Volem reclamar que, sí o sí,  els propers pressupostos de la Generalitat de Catalunya incloguin la previsió de construir l’edifici de l’Institut de Vilafant.


Si us plau, VOTEU i feu que companys, amics i familiars també ens ajudin a incrementar el gruix de firmes que volem presentar al Departament d’Ensenyament.


Sumeu-vos al nostre crit: “Fora barracons, volem un institut”


Moltes gràcies!!!


Plataforma pro institut de Vilafant

 Hoy: Miquel cuenta con tu ayuda

Miquel Alsina Tarrés necesita tu ayuda con esta petición «Departament d'Ensenyament: Prou barracons, volem un institut a Vilafant!». Únete a Miquel y 1.219 personas que ya han firmado.