Els espais de l'escola Garcia Fossas per als nens i nenes de l'escola.

Els espais de l'escola Garcia Fossas per als nens i nenes de l'escola.

Creada
31 de mayo de 2020
Dirigida a
Departament d' Educació Generalitat de Catalunya
Firmas: 320Próximo objetivo: 500
Apoyar ahora

Por qué es importante esta petición

Iniciada por AFA Garcia Fossas

Emergència Educativa!!

Demanem al Departament d’Educació de la Generalitat que torni a l’escola els espais que són de l’escola.

Ens adrecem a totes les famílies i equips educatius  per informar-vos que la nostra escola comparteix l’edifici amb els Serveis Educatius de l’Anoia. Aquestes dependències del Departament d’Educació de la Generalitat estan situades a la segona planta, ocupant tota la cara Sud de l’edifici. La seva funció és coordinar l’atenció que es dóna al professorat, alumnes i famílies de l ‘ Anoia. Servei imprescindible que té com a objectiu fomentar la inclusió i especialment les necessitats educatives.

Després de la reforma integral de la nostra escola el Departament d’Educació amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada van acordar que aquestes dependències fossin al nostre edifici, fet que ha ocasionat un problema d’inseguretat constant, pel fet que persones alienes a l’escola puguin accedir a l’edifici compartint amb els nostres fills i filles les escales i els corredors en horari lectiu/extraescolar. Cal destacar que fins ara no s’ha produït cap incidència al respecte però creiem que s’està vulnerant el dret de l’alumnat a gaudir de la seguretat que un recinte escolar ha de tenir.

Des del primer dia l’AFA i l’Escola han manifestat al Departament d’Educació el nostre neguit amb aquesta situació, demanant el trasllat d’aquest servei cap a unes altres instal·lacions. Ens consta que per part del Departament són conscients de la nostra situació i comparteixen el nostre neguit havent fet diferents propostes per fer possible aquest canvi.

A data d’avui encara estem pendents que ens comuniquin quina solució han pres i per quan es podrà fer el trasllat.

A causa de la situació d’emergència i excepcionalitat pel COVID-19 que implicarà l’aplicació de noves mesures de seguretat de cara a la reobertura del pròxim curs escolar, demanem una resposta clara i concreta sobre la reubicació d’aquest servei perquè l’escola pugui disposar d’aquestes instal·lacions per tal de complir amb les mesures de seguretat necessàries per a l’inici del nou curs escolar.

 

És per aquest motiu que us demanem el vostre suport per fer front comú davant les administracions i aconseguir aquest canvi d’ubicació dels Serveis educatius de l’Anoia a un altre edifici perquè l’escola pugui disposar de tot l’espai i minvar l’impacte d’aquesta forçosa reorganització de ràtios pel nou curs escolar 2020-2021.

Junta AFA escola Garcia Fossas

Apoyar ahora
Firmas: 320Próximo objetivo: 500
Apoyar ahora

Destinatarios de la petición

  • Departament d' Educació Generalitat de Catalunya