DENİZLİ ULUS CADDESİNDEKİ AĞAÇLARIN YARISI KESİLMİŞ VE KALAN YARISINI KURTARALIM LÜTFEN...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Denizli (üst yapı) yol çalışmaları için Ulus caddesinde bulunan ağaçların tamamını belediye kesmekte. Lütfen buna birileri dur desin.

Yıllarca kesilen ağaçlar hep sökülüp yeniden aynı yerine dikilecek hikayesi dinleriz. Ama hiç bir zaman bu gerçekleşmez.

Ki o ağaçlardan bir tanesi bile çok değerli. 1 ay önce refüje çıkan servis aracının birisi kaza yaptı ve ağaç sayesinde durabildi ve o ağaçlardan biri bir çok insanın hayatını kurtarmış oldu. Karşı tarafa geçseydi ki o an ordaydım, bi çok kişinin ölümüne neden olacaktı. Bu detay ağaçların bir çok faydasından sadece bir tanesi.

Çınar Meydanındaki tüm ağaçların bir gecede kesilmesi gibi bir durumla karşılaşmamak için  lütfen imza toplayalım.

VE FOTOĞRAFTA GÖRDÜĞÜNÜZ BURSA CADDESİ KAVŞAĞINA KADAR TÜM AĞAÇLAR KESİLMİŞ DİĞERLERİNİ KURTARALIM ACİLEN.

Bugün B imzanı bekliyor!

B Sen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «DENİZLİ ULUS CADDESİNDEKİ TÜM AĞAÇLARI KESMEYİ BIRAKIN». B ve imza atan diğer 482 kişiye katıl.