Kampanya Kapatıldı

Cok Acil Kavsaga Trafik Isigi yapilsin

Bu kampanya 14 destekçiye ulaştı

Denizli, izmir asfaltinda Turkuazi gecince, beyaz inci dugun salonuna gelmeden once ki kavsakta sana gidis gelis yonu yok. Ayni zamanda sag ve soldan karsilikli olarak tali yollar mevcut ve ayni zamanda bu tali yollar , sanayi bolgesi olmasindan dolayi cok işlek. Herkesin 5 dk izleyebilme sansi olsa keske. Sagdaki tali yoldan frene bile basmadan ana yola kadar kamyon, tir vs geliyor. Karsida ki tali yola gecicek. Gecicek gecmesine de tir zaten.karsiya gecerken kavsakta dursa, anayoldan gelene sıkıntı, e zaten acelesi var. Karsi seritten geleni de gormeden kavsakta beklemiyim diye duraksamadan geciyor. Hele bunun bir de aksam saatlerinde , karanlikta oldugunu dusunsenize. Eger ki tir kasasinin her iki yaninda isiklandirma gibi birsey yoksa tam bir facia. Bu kavsaga mutlaka trafik isik ve isaretleri konulmali. Hatta kavsakta beklemekte olan uzun aracin karsiya gecerken kimse zarar gormesin diye kasasinin yolun icinde kalacagi hesaplanip, ona gore bir sistem kurmali.

Bugün Gonca imzanı bekliyor!

Gonca Pestere bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Denizli Karayollari genel mudurlugu: Cok Acil Kavsaga Trafik Isigi yapilsin». Gonca ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.