Başarı

Denizli'ye İkinci El Pazarı (Bit Pazarı)

Bu kampanya 86 destekçi ile değişim yarattı!

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA

İhtiyaç sahiplerinin gereksinimlerini daha ucuza edinebilmeleri ve insanların evlerinde artık ihtiyaç duymadıkları fazla eşyalarını  (giysi, ayakkabı, küçük ev eşyası, kitap, dergi, plak vs.) değerlendirebilmeleri için Denizli’de bir ikinci el pazarı (bit pazarı) kurulması için katkılarınızı talep ediyoruz. Bu uygulama halkımızı salt tüketici olmaktan ziyade tasarrufa yönlendirecek, tasarrufa teşvik ederek ülke ekonomisine katkıda bulunduracak; israfı azaltacak, insanlarımıza çevreyi koruma, yardımlaşma ve bilinçli tüketim hususunda katkı sunacaktır. Hali hazırda İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlerde var olan ve çok rağbet gören bu pazarın şehrimizde de kurulması, hem Denizli için ilk olması hem de bir öğrenci şehri olarak öğrencilerin ve halkımızın ihtiyacına cevap vermesi bakımından önemli olacaktır. Bu nedenle, şehrimizin ulaşımı kolay, merkezi bir yerinde, en azından ayda bir kez olmak üzere bir ikinci el eşya pazarının kurulmasını talep ediyoruz.

Bugün Ferda Esin imzanı bekliyor!

Ferda Esin Gulel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı: Denizli'ye İkinci El Pazarı (Bit Pazarı)». Ferda Esin ve imza atan diğer 85 kişiye katıl.