Hüseyin'in Sesine Ortak Ol !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Madde bağımlısı Oğlum 8 ila 10 yıldır bu bataklığın içersinde, yaklaşık 5 ay önce Denizli Amatem  servisine tedavisi için yatırıldı. Bu süreçte kendisine ilaç tedavileri uygulandı. Oğlum içerideyken eğer taburcu olursa kalacağı yeri olmadığını beyan etmeme rağmen, madde bağımlısı değil, kişilik bozukluğu var dediler. Arefe gününden bir gün önce Oğlum'u taburcu ettiler. Tahmin ettiğim gibi oğlum  iyileşmemişti. Şuan Denizli'nin Merkezinde Sahibini dahi bilmediğim bir metruk evde yaşam mücadelesi veriyoruz. Şartlar çok kötü, hüseyin ise sadece günlük ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyor, Bize kimse ev vermiyor. Oğlum'a sadece ilaç tedavisi yeterli gelmiyor, psikolojik desteğede ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu çırpınışların bir amacı olmalı, gençlerimiz gözümüzün önünde kayıp olup gitmesin. Lütfen gençlerimize sahip çıkalım. Lütfen bu ortak mücadelede, sesimize ortak olurmusunuz ?

Şuan Kalınan yer içler acısı bir durumda ve yaşam şartları çok zor !

Oğlum maddeyi kullandıktan sonra, ne yapacağı belli olmuyor. Geçmişte yaşanan olaylardan bazıları

17 Ocak 2015 günü intihar girişiminde bulunmak üzere bir işhanın 3.cü katında pencereye çıkarak etrafa kuru sıkıntı tabanca ile ateş etmeye başladı. Özel harekat polisleri operasyon yaparak indirdi.

Bu olayla ilgili haberin video linki;

Oğlum'un intihar girişimi

Oğlum'un mahalleye verdiği zarar

İşhanı yangınında oğlum şüpheli durumda

Daha önce başlatılan imza kampanyası !

Bugün zafer imzanı bekliyor!

zafer kış bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «denizli@aile.gov.tr : Hüseyin'in Sesine Ortak Ol !». zafer ve imza atan diğer 50 kişiye katıl.