Kampanya Kapatıldı

Denizcilik Liselerinin yeterliliğin artması

Bu kampanya 14 destekçiye ulaştı

Yakın zamana kadar denizcilik liselerinin yeterlilikleri pek iyi olmasada iyi bir seviyede idi. Şimdi ise Denizcilik Liselerine yeni eğitim görecek öğrenciler , gerekli eğitimi görmelerine rağmen, hakkı olan yeterliliği alamayacaklar. 3000 groston yeterliliği olan bir lisenin 700 grostona ani bir düşüş yapıldı, yani yeterlilikte %450  yakın bir düşüş söz konusu. Bunun çözümü gayet kolay, yapılması gereken , şeyler :

+ Denizcilik Liselerinin kamoyunda değerini arttırarak denizcilik liselerinin taban puanlarını yükseltilmesi . Çünkü; denizcilik sektörü önemli bir sektördür, bu sektörde kalıcı olanlar zeki insanlardır. Denizcilikte kalıcı olamayacak kişilerde boşuna okumasın , denizcilik sektörü kalıcı tecrübeli elamana ihtiyaç duyar.

+ Denizcilik Liselerine ayrılan bütçe arttırılması ve denizcilik liselerine son teknolejiye uygun sümilatör , ekipman ve donanımlar kazandırılması.Çünkü uygulamalı meslek eğitimi en kalıcı ve en faydalı eğitimdir.

+ Denizcilik Liselerindeki öğrencilerin gördüğü eğitimin ile hakettiği yeterliliklerinin geri verilmesi.

Sende DENİZCİLİK LİSELERİNDEN bu hakkın alındığı gibi geri verilmesi için bu kampanyayı imzala.

Bugün N. S. Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi imzanı bekliyor!

N. S. Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Denizcilik lisesi öğrencileri: Denizcilik Liselerinin yeterliliğin artması». N. S. Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.