Denizlerimiz ÇÖP olmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Deniz kirliliği , denizde ki canlı çeşitliliğini azaltan denizlerdeki faaliyetleri engelleyen, denizin verimi azaltan veya etkileyen  insanlar tarafından deniz ortamına doğrudan veya dolaylı olarak bırakılması olarak tanımlanabilir.
        Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde, tüm dünyada olduğu gibi, deniz kirliliği ve kıyılar ile ilgili sorunlar ayrı bir önem taşımaktadır. Sanayi, deniz taşımacılığı, şehirleşme, turizm ve atıkların boşaltılmasının yanı sıra oluşan deniz kazaları ile de her geçen gün denizlerimiz daha hızlı kirlenmeye başlamıştır.Ve ülkemiz sularında yaşayan canlılar yaşamlarını kaybetmektedir.
Çocuklarımıza daha güzel gelecek ve temiz bir hayat bırakmak için denizlerimizin biran önce temizlenmesi gerekmektedir.

Bugün Ramazan imzanı bekliyor!

Ramazan Karasu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «DENİZ VE KIYI YÖNETİMİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI: DENİZLER ÇÖP OLMASIN». Ramazan ve imza atan diğer 530 kişiye katıl.