Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 5.356 destekçiye ulaştı

Deniz Ata Bakır 3 yaşında . Akciğerleri gelişmemiş olarak dünyaya geldi . Doktorlar 17 gün yaşar dedi ama tam 3 yıldır minik bedeni ile mücadele veriyor ve bu zaman süresinde de hastanede yaşıyor . Tek kurtuluşu akciğer nakli ama daha önce çocuklara hiç akciğer nakli yapılmadığı için Deniz'in ailesi şu anda bunun mücadelesini veriyor ve diyorlar ki  " Yüzde bir bile olsa kurtulma şansı var ise her şeyi göze alıyoruz , yeter ki nakil yapılsın. " Sağlık bakanlığına sesimizi duyurmamız ve bu onayı almamız için sizlerin yardımını rica ediyoruz . Bir imza da siz atın ve dünyalar güzeli Deniz'in tıpkı ikiz kardeşi Rüzgar gibi koşup oynayabilmesi için ufacık da olsa bir ihtimal var ise buna katkıda bulunun . #Denizebirumut #Denizebirumutolalım

Bugün Cansu imzanı bekliyor!

Cansu Vural bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «DENİZ'İN AKCİĞER NAKLİ İÇİN SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYI GEREKİYOR. İMZA ATARAK DESTEK OLUN!». Cansu ve imza atan diğer 5.355 kişiye katıl.