Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Sağlık Bakanlığı ve 2 diğer muhatap daha

destekçi

Deniz Ata Bakır 3 yaşında . Akciğerleri gelişmemiş olarak dünyaya geldi . Doktorlar 17 gün yaşar dedi ama tam 3 yıldır minik bedeni ile mücadele veriyor ve bu zaman süresinde de hastanede yaşıyor . Tek kurtuluşu akciğer nakli ama daha önce çocuklara hiç akciğer nakli yapılmadığı için Deniz'in ailesi şu anda bunun mücadelesini veriyor ve diyorlar ki  " Yüzde bir bile olsa kurtulma şansı var ise her şeyi göze alıyoruz , yeter ki nakil yapılsın. " Sağlık bakanlığına sesimizi duyurmamız ve bu onayı almamız için sizlerin yardımını rica ediyoruz . Bir imza da siz atın ve dünyalar güzeli Deniz'in tıpkı ikiz kardeşi Rüzgar gibi koşup oynayabilmesi için ufacık da olsa bir ihtimal var ise buna katkıda bulunun . #Denizebirumut #Denizebirumutolalım

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Sağlık Bakanlığı
  • TÜRKİYE ORGAN NAKLİ VAKFI
  • AKCİĞER NAKLİ BİLİM KURULU

Cansu Vural bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 5.361 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Cansu imzanı bekliyor!

Cansu Vural bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «DENİZ'İN AKCİĞER NAKLİ İÇİN SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYI GEREKİYOR. İMZA ATARAK DESTEK OLUN!». Cansu ve imza atan diğer 5.360 kişiye katıl.