Hayvanları sev insan ol.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Hepimizin bildiği üzere, hayvanlar dünyanın en güzel, en zararsız ve en masum varlıklarıdır. Hayvanlara zarar vermek, bizleri kötü birer insan yapar. Ayrıca hayvanlara verdiğimiz her zarar için, aynı şekilde bizler de cezalandırılacagız.
İnsan olmak, sevgi göstermektir. Bizleri insan yapan şey, vicdanımız, duygularımız ve sevgimizdir. Canlılara zarar vermek psikolojik olan hasta olan insanların eylemleridir ve bu son derece yanlıştır. Nihayet ki, artık devlet tarafından hayvanlara zarar verenler için ceza kanunları getiriliyor. Umudumuz şudur ki; hayvanlara zarar veren herkesin aynı şekilde zarar görmesi. Onlar bizim dostlarımız, arkadaşlarımızdır. Hayvanlar savunmasız ve masumlardır. Onlara zarar verenlerin insan olduğu kabul edilmezdir. Hayvanlara zarar verenler bizim arkadaşlarımız olamazlar ve onları toplumdan dışlarız.
Unutmayalım ki, dünyayı sevgi kurtaracak. Hayvanları sevmek, beslemek, onlara yardım etmek ve yuva vermek bizlere insan olduğumuzu hatırlatacak. Bir düşünün, sizler dövülmek ya da sokağa atılmak ister misiniz? İstemezsiniz. Bu nedenle hayvanlara da kötü davranmamalı, onları çok sevmeliyiz.

Bugün Deniz imzanı bekliyor!

Deniz Şen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Deniz Şen: Hayvanları sev insan ol.». Deniz ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.