Demokrasi adayı serdal kılavuz Bakırköy belediye başkanı adayı gösterilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Serdal KILAVUZ Bakırköylü olmasının dışında 2009-2014 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliği ve Bakırköy Belediyesi 1. Sıra Meclis üyeliği görevlerinde başarı göstermiş ve Bakırköy Halkının teveccühünü kazanmıştır. 2014 yılında “Bakırköyü türkiyeden önce Avrupa Birliğine taşıyacağız “ iddasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. DMW Uluslararası Diplomatlar Birliğinin genel merkez yöneticisi olan KILAVUZ; dünyada 12 ülkede ofisi bulunan ve Birleşmiş milletlerininde kayıtlarında olan diplomatlar birliği görevine aktif devam etmektedir. Birçok sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik ve başkanlık icra etmektedir. İstanbul spor ve Bakırköy sporda profesyonel futbol oynamıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Serdal KILAVUZ İş adamıdır. Bakırköyün sorularını ve bu sorunların yanısıra çözümü konusundada projelerini gerçekleştirmiş bakırköyü tekrardan modern çağdaş engelsiz bir bakırköy noktasına taşımanın hayaliyle aday oldum ve buna inancım sonsuz Halkımızla hep birlikte omuz omuza Bakırköy’ün geleceği için mücadele vereceğim bundan kimsenin şüphesi olmasın alan el değil veren el olacağız ilkeli çözüm odaklı bir belediyecilik ve
insan odaklı projelerinin olduğunu dile getiren KILAVUZ biz göreve talibiz kendi alanlarında profesyonel ekibimizle proje ve kaynaklarımızla çalışmaya üretmeye aday olduğunu belirtti.

Bugün Bakırköylüler dernegi imzanı bekliyor!

Bakırköylüler dernegi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Demokrasi adayı serdal kılavuz Bakırköy belediye başkanı gösterilsin». Bakırköylüler dernegi ve imza atan diğer 42 kişiye katıl.