Volem que torni la Missa de Sant Pere al programa de Festa Major de Sant Cugat

Volem que torni la Missa de Sant Pere al programa de Festa Major de Sant Cugat

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 2500!
Con 2500 firmas, es más probable que esta petición sea publicada en los medios de comunicación locales
Parròquia Sant Pere d'Octavià ha iniciado esta petición dirigida a Demanem a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès que torni a incloure la Missa de Sant Pere

Volem recollir signatures per revertir un fet inèdit a Sant Cugat: sant Pere ha estat expulsat de la Festa Major que es fa en honor seu. Si mireu el programa de la Festa Major, veureu que el dia 29 de juny s'ha tret (volgudament i sense avís previ) la Missa de Sant Pere, que sempre hi figurava a les 7 de la tarda. Resulta que és l'acte més antic dels que es fan durant la Festa Major (aquest any és el seu 900 aniversari) i es troba en l'origen de la nostra festa.

La Festa Major la fa el poble de Sant Cugat i és un moment en què les entitats de la nostra vila es posen al servei del poble mostrant la seva vitalitat i creant alegria. Totes conformem el teixit viu de Sant Cugat, i és per això que un Ajuntament no pot decidir qui entra o qui no entra en la Festa Major, no té cap dret a excloure cap entitat arrelada al poble. Creiem que el programa de festa major hauria de ser una suma de les propostes de les entitats i dels actes que organitzi el mateix Ajuntament. Perquè el que s'espera d'un Ajuntament és que participi en el desenvolupament de les activitats proposades pel poble, sumant, respectant i no excloent ningú.

Si no ens hem decomptat, aquest any es faran 118 actes. Falta el 119, que és el que organitza la Parròquia. No demanem cap privilegi, sinó el tracte que mereix tota entitat arrelada a Sant Cugat (i la Parròquia és la més antiga). Tampoc demanem protagonisme o notorietat. Només demanem una línia de text en un programa de 40 planes, com sempre s'ha fet, donant a la gent l'opció de participar-hi. Confio que aquestes reflexions obrin un debat constructiu i serè, i que l'any que ve el programa de Festa Major reculli el nostre acte, que vol sumar, junt amb tots els altres, per fer una gran Festa Major en una ciutat tan plural com la nostra.

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 2500!
Con 2500 firmas, es más probable que esta petición sea publicada en los medios de comunicación locales