0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Defterdarlık ve Gelir İdaresi Bünyesinde Az sayıdaki Personelle çok işler başaran Meslektaşlarımız ağır şartlar altında eksik personellerle çalışmaktadır. Kurum içinde Uzman arkadaşlarımız ile birlikte aynı işi yapan hatta yan yana masalarda çalışan meslektaşlarımız arasında yaklaşık 1,5 kat maaş farkı oluşmaktadır. Bu da kurum çalışanları arasında çalışma huzuru ve barışını bozmaktadır. Diğer Kurumlar gibi yükselme şansı kolay olmayan bir kuruma emek veriyoruz. Kamu Bütçesi için Hesap kitap işi yapan meslektaşlarımızın ayrıca kendi bütçeleri için daha fazla kafa yormasını istemiyoruz. Kpss şartı olmadan, Kadro kısıtlaması olmadan, Çalışma süresi Şartı olmadan Kurum içi Uzmanlık Sınavı istiyoruz. Çok çalışıyorsak en azından hakkımızı alalım istiyoruz. Saygılarımızla

Bugün illaa.com imzanı bekliyor!

illaa.com . bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «DEFTERDARLIK UZMANI VE GELİR UZMANI KADROLARI İÇİN KURUM İÇİ UZMANLIK SINAVI AÇILSIN». illaa.com ve imza atan diğer 243 kişiye katıl.