Jo també em vull graduar!

Jo també em vull graduar!

Creada
1 de junio de 2021
Dirigida a
Decano y 4 otros/as
Firmas: 66Próximo objetivo: 100
Apoyar ahora

Por qué es importante esta petición

Iniciada por Roser Bravo Ruf

Necessitem ajuda per viralitzar el nostre cas i amb les vostres firmes podem fer-ho possible!

Som estudiants de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, tenim un problema i hem creat una iniciativa a xarxes socials: #joemvullgraduar.
La qüestió és que fa un any que estem esperant a graduar-nos degut a la pandemia de la COVID19 que ha agafat a tothom desprevingut, tot estava previst per realitzar-se el divendres 4 de juny a les 18 h a l'Atlàntida de Vic.
De primer moment, ens graduàvem dues promocions juntes, 2016/2020 i 2017/2020. Molts alumnes de la segona promoció, no es van apuntar al formulari d'assistència a la graduació i quan es va realitzar la xarrada informativa, van mostrar la seva disconformitat a no poder assistir-hi, tant ells com els seus pares.
La nostra promoció (2016/2020) ens hem mantingut al marge en tot moment, oferint ajuda a l'hora d'organitzar l'esdeveniment, o el que fes falta. I havent pagat per aquest acte.
El passat divendres 28 de maig ens van fer arribar un correu des de deganat informant-nos que la nostra graduació es veia alterada i que es realitzaria a les 12 h del dia 4 de juny i la de l'altra promoció a les 18h.
On està el problema? El 98% de la nostra promoció treballa ens hem demanat festa a la tarda per tal de poder arribar a la graduació que de primer moment es realitzava a les 18 h. Pares de companys mallorquins ja tenien els vols agafats i hotels, companys residents a altres ciutats ja tenien els AVES pagats per arribar al matí de divendres.
Vam començar la iniciativa, després de parlar amb la universitat i que ens diguessin clarament que no ens canviarien l'hora.
Divendres comencem a moure fils per a veure de canviar vols, AVES, etc. per poder arribar a la graduació, moltes d'aquestes sense èxit. A continuació, ahir dilluns 31 de maig rebem un altre correu informant-nos que la nostra graduació queda suspesa fins a octubre d'aquest mateix any.
Mostrem la nostra disconformitat i alternatives viables com per exemple realitzar la nostra graduació a les 16 h i endarrerir la dels altres a les 19 h i només ens posen excuses.

Atentament,
Promoció 2016/2020 dels graus en Publicitat i Relacions Públiques, Màrqueting, ADE, Periodisme i Comunicació Audiovisual.

Apoyar ahora
Firmas: 66Próximo objetivo: 100
Apoyar ahora

Destinatarios de la petición