DEÜ İİBF Yrd. Doç. Dr. Pınar ÖZKAN'dan Pazarlama İlkeleri dersi almak istemiyoruz.!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Prof.Dr. Nükhet HOTAR ve tarafına ANIL ERDEM bu kampanyayı başlattı

Dokuz Eylül Üniversitesi İİBF İşletme bölümü Pazarlama İlkeleri dersini veren Pınar Özkan'ın ders içi,sınav,ödev gibi hususlarda ayrım yaptığını,dersi alan kişi sayısının bir kısmını (sadece yasal olarak geçirmekle yükümlü olduğu sayıyı) geçirip geri kalan öğrencileri dersten bıraktığını, ders içinde dersten soğutucu, ders içeriğine değil başka başka konulara yönelik konu anlatımı yaptığını, her hafta aşırı bir ödev yükü yükleyip bir diğer hafta bu ödevler doğrultusunda ders saatlerini harcayıp sınavda daha çok konu ağırlıklı sorular sorarak öğrencileri yanılttığını, dönemsel bazlı grup projeleri vererek vize notumuzu kırdığını ve verdiği proje ödevini adil bir şekilde puanlamadığını, vize final ve büt sınavlarında (yüzlerce öğrencinin dediği gibi) en yüksek notu alacak şekilde kağıt verenlere genellikle çok çok düşük puanlar verdiğini, en büyük hakkımız olan derse katılım hakkımızı haftalık ödevlerimizi eksik ya da hiç yapmadığımızı sebep göstererek elimizden alıp öğrencileri dersten çıkardığını tüm İİBF öğrencileri biliyordur. Bu problemlerin üst yönetim ve bağlı bulunan kurumlara duyrulması için bu kampanyaya destek vermenizi rica ediyoruz.

Sırf bu ders yüzünden sene uzatan, mezun olamayan, kayıt donduran yüzlerce öğrenci var bende bunlardan biriyim.

2019-2020 güz dönemini kapsayan bu dersin yapılan 3 sınavının sınıf ortalamaları vize-17 final-23 büt-18 dir. Sorunun bu sınava giren yüzlerce öğrencide değil de bu dersi veren öğretim görevlisinde olduğu aşikardır.

Gereğinin yapılması umuduyla.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.